Aihearkisto: Valokuvat

Sohvakupla

Ärghh, nyt jumittui piirtämishommat. Kyl tuol olis yksi merkintä piirrettynäkin, mut jostain syystä sen julkaisu kiinnostaa yhtä paljon kuin kasa pieniä kiviä. :D Lähetin kännykällä muutaman kuvan sähköpostiini, jotta saisin tähän teksti oksennukseen vähän kuvia sekaan.

Lomalla lusitaan jo yli puolessa välissä. Pakko tähän väliin kehua itseäni, en oo lusmuillu, hyvä minä! Oon siivonnu, treenannu, käyny kampaajalla, hieronnassa, törsänny rahaa mm. ompelukoneeseen ja juonut ihan liikaa olutta!

Parhaillaan on menossa sohvaprojekti, jota oon työstänyt jo VUODEN.

WP_002476En muista oonko kertonut sohvan tarinaa täällä, mut kerrataan!

1. Ostin käytetyn sohvan 50 eurolla ja aattelin päällystää istuin- ja selkätyynyt uudestaan.

2. En ehtinyt edes kissaa sanoa, kun kissa kusi vanhat istuimet ja tyynyt käyttökelvottomaksi.

3. Siinä meni aikaa, kun piti hankkia uudet tyynyt.

4. Siinä meni aikaa et sain ikeasta kangasta.

5. Siinä meni tuhottomasti aikaa kun en osannut päättää millaisen sohvan haluan… :| Pinterest tililläni on paaaaaljon sohvia.

6. Oli muuten melkoinen homma pestä, kuivata ja silittää se 10 metriä pellava kangasta.

… Ei edes puhuta paljon tähän sohvaan on uponnut rahaa. :D Mut saanpahan 50% uusista matskuista tehdyn upeen sohvan! Oli mielessä kissan kusi tempun jälkeen viskata runko kaattikselle ja mennä ostaa uusi sohva, mut ekologinen ajattelijani ei sallinut sitä.

Nyt oon jo siinä vaiheessa, et osa kankaista on leikattu ja osa paloista jopa huoliteltu. Ostin toissapäivänä ompelukoneen 70 eurolla ja toivon mokoman halppisromun selviävän yhdestä sohvanompelusta  hengissä. :D Sen jo huomasin, ettei kone liiemmin tykkää et ompelen poljin pohjassa, jolloin kone surraa sitä vauhtia kuin koulussa totuin ompelemaan. Turhauttaa pikkase surrutella hitaasti, kun kyseessä on 90% suorat saumat.:’D

Toivon ettei tässä tuu enää mitään vastoinkäymisiä vastaan, koska haluan tän sohvan tällä viikolla valmiiksi, PISTE. Pääsisin helvetti elämässäni eteenpäin vihdoin! :’D Taitaa tää sohva olla to-do listalla vika suht miellyttävä hommakin, sit on jotain hyi- roskiskaapin siivoamista, joten eiköhän sinne töihin palata erittäin onnellisena uppotumaan taas työ-treenikuplaan. Tätä kuplaa varten kauheella höngällä teenkin näitä projekteja nyt valmiiksi, et voisin uppotua huoletta työkuplaani. <3

Rykästääs tähän loppuun vähän silmäkarkkia kuvia.

WP_002528WP_002546WP_002505WP_002558

Keittiö

Ah vihdoin jokin asunnon huoneista on JOTENKIN ns. valmis. Kierrätys järjestelyt on viel vähä vaiheessa, joten kuvista on roudattu kartongin keräys pahvilaatikko ja muovipussi kasa pois, mutta muuten kuvat on vaan iha siivouksen jälkeen otettuja, enkä ole asetellut tavaroita kuvia varten.:D

Ja joo kyllä, muu asunto on edelleen rytökasa. On se kodiksi asettuminen hidasta! Hyllyillä ei ole Vieläkään mitään, koska tajuttiin etteihä kirjat pystyssä pysy ilman kirjatukia.

Muokkasin kuvista vahingossa hankalan kokosia, joten jos kuvat on liian pieniä nii kliketiklik isommaksi vaan.:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kodikas ja rento keittiö.<3 Räsymatto keittiöön oli ehdoton. Sen kanssa ei tarvitse huolehtia tahroista. Yllätyin kyl uusien räsymattojen hinnoista, luullut aina et räsymatot on halpoja. Ei ole.

Puistonäkymä ja ruska.<3

Keittiön pöytä ja tuolit on mummin vanhat, verhot Jessen vanhat, räsymaton nappasin porukoiden eteisestä mukaan lähtiessä (:DD) ja lamppu… Siittä pitääkin turista tarkemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin vanhan lampun keittiöön.:D Koska vanhat lamput.<3 Mentiin Hatanpäällä sijaitsevaan lamppukorjaamo pannuhuoneeseen. Etsittiin lähinnä ns. suutarinlamppua. Mutta iskettiinkin silmämme miehen valmistamiin kupuihin.

Sain sitten tilattua oikean pituisella ketjulla, haluamallani värillä (jätettiin maalaamatta eli rautaseksi) jne.

Hinta 70 euroa. Meinasin tipahtaa tuolilta summan kuultuani. Olipas edullinen! Saman tyyliset kiinassa massatuotetut valaisimet maksaa n. 100 euroa. Jos oikeen desingiksi väitetään niin helposti tuplasti enemmän. Aika hyvin. Edullinen, omanlainen lamppu joka on paikallisen yrittäjän tekemä. Kyllä nyt sydän on väpättänyt tuolle lampulle ja kovaa.<3

Tekniikka häiritsee luovuuttani!

Aina kun käyn kirjakaupoissa, hipelöin piirustustarvikkeita. Tämä on pinttynyt tapa, jota olen harrastanut luovuuteni kuolemasta huolimatta. Mähän olen varsinainen ”välineurheilija” ollut piirtäessä ja olen panostanut piirustusvälineissä(kin) laatuun. Vihasin tussata puolikuivilla tusseilla. Minulla menikin eniten rahaa tusseihin, koska piti olla aina mahdollisimman tuoreet tussit.:DDD Tietty niitä ”kuivia” kertyi kans aimot läjät, koska kylhä niillä jotain olisi voinut tehdä… Muuttaessa lahjoitin kaikki Vilman raiskattavaksi.

Törmäsin sitten vastustamattoman IHANAAN luonnoskirjaan. Ostin sen rehellisesti VAIN koska se oli nätti.:D Minä joka en meinaa raaskia ostaa asioita mitä tarvitsisi ostaa, ostan luonnoskirjan silmän iloksi. Ehkä sen luonnoskirjan oli vaan tarkoitus tulla elämääni juuri nyt, otollisella hetkellä. Hetkellä josta en itsekkään tiennyt.

Mä aloin tuhertaa siihen jo saman iltana. Kuten aina, töhertäminen lisää töhertämistä. Luovuus lisää luovuutta. Tunsin tarraavani siihen lankaan vihdoin mitä olen hamuillut jo pitkään. Siinä se oli, piirtämis inspis.

Okei, en ihan liikaa vielä innostunut. Tussilla suoraan piirtämisestä nyt ei tietenkään tullut mitään, kaivoin vaatehuoneesta piirtovälineitä. Lyikkärit, tussit, vesivärit ja puuvärit.

WP_002087

 

OHHOHOHOOOO! Ja sain piirrettyä peräti yhden kuvan. Innostuin moisesta ihmeestä niin paljon, että kaivoin skannerinkin esiin.

WP_002092

 

Tekniikka vaan petti jälleen. Kone ei pyörittänyt ajuri levyä ja netistä ei löytynyt (!) ajureita. Vaikka skanneri on vasta jotain muutaman vuoden vanha, malli itsessää on helvetin vanha sit ilmesesti.:D

Joten otin töherryksestäni vain kännykkäräpsyn. Virheitähän se piisaa, mut pistetää se kahen vuoden piirtämättömyyden piikkiin eiks vaan? :’)

WP_002098

 

Kyllä, kauhea haloo tuollaisesta töhrystä. Olisin korjannut tuon olkapään, hiusten latvat jne koneella ja värittänyt sen mut ei sitten ku tekniikka pettää.:D Mut voi olla et olisin turhautunut ja jättänyt kuvan teon kesken, enkä julkassut sitä koskaan. Mä meinaan meinasin kerran jo jättää hiusten kohdalla kuvan työstön kesken.