Aihearkisto: Prinsessakerho

Tressiä tressiä… :)

No Miten Sujuu?

No tuosta eteenpäin pari viikkoa meni. Noh. Huonommin ku osasin odottaa.:D

Tylsistymisen ja hajotuksen lisäksi olin jonkin aikaa vähän ahdistunutkin. Vähän… Tai sitten en niin vähääkään.:D Huomasin deleten vilkkuvan liikaa, jos kerron lisää, joten en kerro.

Nukkumaan mennessä oli kamalaa levottomuutta. Muutamana iltana mun piti nousta sängystä pois kun en pystynyt oleen paikallani. :D

Mut kyl ny viimone viikko on mennyt jo paremmin. Saanu hoidettua semmosia ahdistavia asioita pois ympäriltäni kuin sotkuinen huone (oikeastaan heitin kaiken tilpehöörin piiloon, haluan jotenkin tyhjyyttä siihen huoneeseen… Liika tavara määrä inhottaa.) ja asunto, vuokrasopparit ja yks vakuutusjuttukin.:D Toi huoneen siisteys tuntuu nykyään vaikuttavan jotenkin vahvasti. Mä oon eläny kotikotona aina sotkusessa läävässä, mut nykyää en siedä liian likasta huonetta.:D Huone on muutenkin ahdas.

Liikkunut olen Paljon. Tullu käveltyä, saleiltua ja käytyä juoksemassa portaita ja mäkiä pyynikillä. <3 Liikunta on suorastaan ollut parasta ajanvietettä nyt. Tykkään itse liikkumisesta, sillä hetkellä, todella paljon. En hae sitä liikunnan jälkeistä hyvää oloa, en suorita, en näe sitä minkäänlaisena velvoitteena. :) Liikun, koska haluan Liikkua. Pitänyt ottaa vaa järki kätee välillä ja pitää pakko lepoa.:D Viime lepopäivänä siivosin asunnon ja huoneeni… Eh.:D Energiaa siis piisaa.

Aamu heräämiset on ollu vaikeita. Eikä ole edes liittynyt huonoihin yöuniin yms, vaan puhtaasti siihen et tuleva tylsä päivä ei vaan oikee kiinnosta.:D

Olin tossa yks päivä kokonaan ilman kahvia. Oon vetänyt 4-5 vuotta päivittäin kahvia. Se oli aika virkistävää jotenkin. ärsyttää olla riippuvainen jostain.: DD Toki join vihreää teetä, ettei tulisi kofeiini päänsärkyä, eikä tullukkaa jee. Innostus kokeilee kahvittomuutta kasvo siittä, et säästö syistä vaihdoin kerman maitoon. Äh, en kyl tykkää maitokahvista.:’D Vihreä tee on paljon parempaa. Ja onhan siinä roimasti terveysvaikutuksia.

Maanantaina tuli kirjoitettua oppisopimus soppari. 8)

Ja melkein itkettyä silmät päästä kun vituttaa työkkäri ja paskat systeemit ja muide ihmiste mokat tulee mu niskoille. Melkein siis. En oikeastaan itkenyt. itketti ja vitutti niin saamaristi, et kävin vetää coffee housen espressopirtelön ykkösellä alas. :’D Jos mul ei olis ollu tapaamista äidin kaa, olisin lähtenyt kaljalle haha. Hyvä ettei ollu enää ahdistuneisuutta, niin siedän tän tressin jotenkin.

Keväällä 2015 meikä sitte valmistus laitoshuoltajaksi. Ja siittä sit vähä jatkokoulutusta mahdollisesti.:)

Sain hoidettua tressaavan asian pois päivä järjestyksestä tänään ja nyt voin keskittyä itkeen, koska yhyy joudun lopettaa askolla jo maanantaina.;__; Jos olis mitenkää mahdollista, olisin jatkanut askolla mielelläni, vaikka työtunti määrät olisivat olleet hyvin mielenkiintoisia. Niin paljon tykkään askosta. <3

Mut kestän kyl vaikka mitä kun asiat menee niin mainiosti.<3

Saan kokopäivätyön Upeasta rakennuksesta ja kivojen ihmisten keskeltä.8) Palkka nousee vihdoin. Saan koulutusta samalla kun käyn töissä. Tulevaisuus töiden kannalta on aika valosa.:) Tälle alalle jämähdin, niin nyt sitten kehitän itteeni tällä alalla kunnes keksin muuta.:D Ehkä mulle tulee vielä se ahaa-elämys, mitä haluan oikeasti tehdä. Tai sitten ei. Tykkään tästäkin työstä.

Ehkä parasta koko päivätyössä on RYTMI. Oon kaivannut rutiineja arkeeni jo vuoden ja nyt minä ne vihdoin saan.:D

RUOKARYTMI. Ihanaa.<3

Nyt sit ollaa loppu kuu Innan kans prinsessakerhossa iha kaksistaa ennen ku Vilma muuttaa meille. Häris tosiaan muutti opiskelemaan Sastamalaan. :P

Mä muute Vähän piirsin eilen. Mua inhottaa kun oon niin paska nykyää. Koko ajan näen maalaavani yhtä hyvin ku vuos sitten, mut paperille syntyy vaan paskaa.:D Revin PiMun sivut pöydästä irti ku mokomat estävät mua maalamasta mitää muutakaa.:P Palaan niihin… Joskus.:D

 

Karvaisen silmin…

Pyysin karvamiestäni antaan kaikki vuoden aikana minusta ottamansa kuvat. :| … Mokoma paparazzi!!1 Eli minä karvaiseni silmin? Turhin blogi merkintä tähän mennes? Musta tää on mielenkiintone… Tai ainaki jos vertaa normi-valokuva-merkintöihi-minusta.

Eka kuva (okei toka, mut näytin ekassa hölmöltä… eiku tärähti.) jonka karvaseni minusta otti. Koska lähti kolmeksi viikoksi matkoille. … Niin.:| Minä siis viime heinäkuussa.

Datis.

Muistanette gorillan paskan?

Mä muistan ku Häris tutki kättään.

Toukka kehittyy…

Banaanihärpäke kokkausta. Ryhti on paras.

Tämä jääkööt blogin ekaksi ja viimeiseksi tissiheruksi. Ammuu.

Oltii Lahteen menos puukotettavaksi vakavana.

Seuraavassa jaksossa mun uusi tukka! :3

 

 

Kännykän tyhjennys

Perus safkaa. Pakastekasviksia plus jotain. Tällä kertaa ahventa, isän pyytämää.

Oon lapsesta asti syönyt talvella todella paljon järvikalaa, koska isä verkostaa. Opin kyl arvostaan kalaa vasta kun aloin vältteleen merenantimia ja sain itse valmistaa kalan. Eli ilman sitä yök yök leivitystä.:P Suolaa ja sitruunapippuria mausteeksi ja voissa paisto. Parasta. Ja ahven ja kuha on lemppareita.

Meil oli toissa viikonloppuna prinsessakerhossa ”lettukestit”. Eli mä paistoin vinot pinot banaanihärpäkkeitä ja nautimme ne vaniljajäätelön kera. Nam nam. Yllä olevat muffinsit ovat Häriksen omia kokkailuja. Olivat aika… Mielenkiintoisia. Häris laittoi tavallisen sulatejuuston sijaan suklaa-sulatejuustoa. Tuli vähän makeaa.:DDD

Kerran kokatessani hellalle tuli hämis. Eka hämis jankassa! Jätin sen siis lasin alle odottamaan, et Häris heittää sen hemmettiin. En tiiä miksen nykyään tykkää tappaa niitä.:| Varmaan siksi ettei kukaan halua nähdä sitä raivoa kun Häris löytäisi hämähäkin jalan keittiöstä.

Akateemisesta löytyi ehkä suloisin päivis ikinä! Muuten sanoisin et sarjispäivis, mut nykyään mun päivikset on ennemminkin sekasoppia. Kirjoitan tekstinä, piirrän sarjiksina, kirjoitan suunitelmia ylös ja pidän treenipäivistä samojen kansien välissä. Voisin pitää erillistäkin treenipäivistä, mut oon vähä tämmöne et en tykkää lokeroida mitään.

Mun huone oli taas hetken pienoisen siisti, joten vihdoin sain otettua kuvatkin.:’D Jep, en oo jaksanut sisustaa. Askolla siivotessa kyl himottas ostaa uus matto, verhot ja päiväpeitto, mut plaah. Ei kamalan viihtyisä huone. <__<’

Mulla on tapana selata samalla blogeja läpi kun treenaan. Yks päivä mietin miksi kaikilla naistreenareilla on niin kamalan kirkkaan väriset vaatteet aina, mut sit tajusin et itselläkin taitaa olla räikeimmät kuteet päällä mitä omistan. Sattumaa vaan, mut alko huvittaa silti.

Karvamiehelleni antamani tulppaanit päätyivät termariin maljakon puutteessa. :D

Sunnuntai aamuni aamiainen. Vettä, kahvia ja sulatettua suklaata…

Sulatettua suklaata oli, koska karvamieheni jälleen teki suklaanameja.

 

Olin palaamas töistä kotiin ja melkein kaikki jankan pullasorsat oli maalla kärkkymässä uhrejaan. Tuosta läpi kulkiessani videoin sorsia huvikseni, mut juuri kun sammutin videon ne Kaikki lähti lentoon ja melkee päin mun näköä. Vitutti ankarasti etten saanu sitä videolle.

Muistin ottaa siittä dinon ulosteesakin vihdoin kuvan. Eikös ookki pökäleen näkönen?

… Joo. Olin lähös leffaan.

Oli myös kuva mis kourin haarojani, mut ehkä jätän sen julkaisematta.

Käytiin katsoo Les miserables Vilman kanssa tuossa lauantaina. Päätin olla ennakkoluuloton ja en ottanut yhtään selville etukäteen millainen leffa on kyseessä. Se oli virhe. Se oli musikaali ja kesti 2 h 40 min eli en osannut nauttia edes 1800 luvun ympäristöstä tarpeeksi.

Vihaan musikaaleja.

Mun pitäs pikkuhiljaa keksiä mitä teen mun hiuksille.:|

Ja suht perseestä, et vihdoin kun sain raahattua itselleni 20 kilon säädettävät käsipainot eli junnaavat treenini vihdoin voisivat loppua, niin saan jonkun vitun flunssan.