Uskokaa poskiinne!

Otsikko tulee olemaan todennäköisesti blogin uusi nimi kuhan jaksan päivittää ulkoasun.

 

Mut haukuttiin taas porvariksi. No onhan tuo yli kolmen sadan maalausteline, mutta mitä ny vaatimattomampaa ostamaan ku voi samalla ostaa kunnon vehkeen, joka toivottavasti kestää lopun elämän. Muutenkin renkaat ja kynäteline helpottaa työskentelyä ahtaassa huoneessani kummasti.:3

Puoleen hintaan myytiin ja äiti osti joululahjaksi. Enhän mää ny tällä piirtomotivaatiolla raaskisi monen sadan taidetarvikkeita ostaa.

Oma pikku raksaämmämme Häris sen kokosi. Totta kai pakkausmuovit piti pukea päälle.

Kanaa ja kasviksia. Nom nom

Ja tän päivän ateria: Kaalia, tomaattimurskaa valkosipulilla, tuore basilikaa, sipulia ja rutosti mausteita. Raejuustoa ja metsäsienisalaattia. Suoraan rasiasta ku ei jaksanut lautasta sotkea ku tuli heitettyä vahingossa kaalimöhnä murokulhoon. Oli todella hyvää settiä.:D Vahingossa tein vähäkalorisen lämpimän ruuan, ei kuulu tapoihini.<__< Voita tulee lisättyä ruokaan ku ruokaan maun ja kalorien takia. Metsäsienisalaatti ja aijjemmin juotu kermakahvi onneksi pelastivat. :D

Pelattiin parisuhdepeli loppuun.;___; Ei riidelty perhana yhtää koko pelin aikana! HUONO PELI. :D No ei, hauska ja tavallaan iha näpsäkkä saada puhuttua asioista joista ei muuten kehtaisi alkaa höpisemään.

Pitää myllyttää iha muuten vaa.

Tuli viime viikol käytyä lenkillä kahdesti (?). Jes. Juokseminen talvella onnistuu optimaalisesti noin 1-4 miinusasteen pakkasella. Ei liian märkää, mut pystyy hengittään.

 

Inna ja Jesse.

Kämppikseni ja karvamieheni.

Derppailemassa minun sängylläni!

….!

NIIN SULOSTA FÄP FÄP FÄPeiku….

Joku mölli. Kirkasvalolamppu fiuu. Ja loppuun jotai mölläämistä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *