”Tää taitaa olla sopivan pökäle.”

Jos nyt tekis sen merkinnän, jota jo eilen alotin tekeen, mut eksyin sivuraiteille ja innostuin ranttaamaan. :D En edelleenkään pidä ranttaamisesta, jää pala kurkkuun ja hermostunut olo loppu päiväksi, mutta en ainakaan kiehu sisälläni enää niin pahasti. Joskus vaa kaipaa kommentteja ja muita ajatuksia omien rinnalle että osaa ajatella selkeemmin.:’) Kituuttaisin varmaan vieläkin PiMun parissa, jos en olisi loputtomasti rantannut ja kititssyt aiheesta muinoin julkisesti.

Luin pirruuttani eilen PiMun vikan luvun… Nauroin omalle sarjakuvalleni? Ja en oikeasti tajua miten olen joskus ollut noin hauska ja osaava. En pystyisi varmaan tuohon enää.<__<’ En uskalla edes kokeilla. Oon yrittäny jo kuukauden kirjoittaa ajatuksiani taideharrastuksestani, mutta oon suoraan sanoen ihan pihalla.

Mut joo, takaisin merkintään, jonka mun piti tehä jo eilen.

Jälleen kuvia kamerasta ja kännykästä.^__^

 

Huomasin kaupassa bataatit. Ostin bataatin. Suikaloin juustohöylällä niistä lastuja ja viilsin peukalostani nahat. Pyörittelin ne oliiviöljyssä ja mausteissa. Pistin uuniin ja käristytin ne. Yritin siis tehdä bataattisipsejä.

Jokin muu ruokalaji taas onnistui! Kuten karvamieheni ilmeestä voi huomata.  ”Banaanihärpäkkeet” kuten Anna ne nimesi. Banaani-2 munan valkuaista suhteella paistettaan lättyjä. Om nom nom. Harmillista vaan et alan epäillä olevani allerginen banaanille.

Mut jos en, voi olla ettei ensi kesänä tule tarvetta vetää kauheemmin lättyjäkään.:) Ja mitähä kaikkia versioita tuosta voisi soveltaa.

 

Arvatkaa missä prinsessakerho harjoittelijansa kanssa kävi lauantaina? Dildomuseossa? Pårnåkaupassa? No ei, kivimuseossa. :DD

Kuvaa en tajunnut ottaa, mutta ostin romanttisimman ja hienoimman lahjan kultamurulleni sieltä. Koproliitin!

Eli  dinosauruksen kivettyneen kakkanokareen. Romanttista eikös? ^__^ Myyjällä oli pokassa pitelyä ku etsiskelin tarpeeksi pökäleen näköstä nokaretta. :3

Varmaa koko museo rahotetaan kakan myynnillä.:’D

Ah tänään hierontaan. :) Pienoinen satsaukseni kehonhuoltoon kerran kuussa. Kuhan saan enemmän töitä, alan käymään ehkä useammin, nii ei aina sattus niin helvetisti niiden lihasjumien runnomisessa. Ja olen niin katkera että asenteeni venyttelyyn on kuin monella hiihtoon, sitä näet tehtiin 6. luokalla ala-asteella (uus naisopettaja takuulla harrasti jotai pilatesta… X__X) liiaksikin asti ja olen vihannut venyttelyä siittä asti, vaikka tiiän et sekin voisi olla ihan fiksua. :’) Sillon ku selkä oli pahimmassa jumissa, ennen hierojalle uskaltautumista, jopa venyttelin sitä, koska oli jo vähä pakko.

Ja tähän loppuun linkki artikkeliin. Yllätyin et hesariin pääsee joskus jotain fiksuakin tekstiä.:’DD Vähän liittyy edelliseen merkintään joo. Minustakin ihmiset sais välillä katsoa oikeasti sitä omaa napaansa, eikä aina syyttää muita, nyky-yhteisöä ja maailmaa omasta kurjuudestaan. Kaikki eletään samas ympäristös, täs ”julmas ja epäoikeuden mukases suomen maas”, mut kaikki ei siittä ahdistu. Esim. minä. Ennen kyllä  ahdistuin, mut sain muutettua ajatusmaailmaani.:) Ja voin kyllä allekirjoittaa että ajatusten ja asenteiden kouluttamiseen menee kyl vitusti aikaa.:| Onneksi sitä piisasi Limingassa.xDD Koulutus edelleen kesken, mutta kehityn edelleen.

Mulla on kyl aivan helevetisti asiaa koko ajan.D8 Luonnoksissa on turhan monta keskenerästä artikkelia. Tänään näin vapaapäivänä on sopivasti kirjoittelu fiilis onneksi.

Yksi kommentti artikkeliin ””Tää taitaa olla sopivan pökäle.”

  1. Mä jo kattoin että mitä helvetin lasidildoja soot menny hankkimaan ku aluksi tuota selitystekstiä ei näkyny :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *