1 vuosi sitä sun tätä~

Hoksasin täs aamukahvia hörppiessä, että yli vuos on vierähtäny siittä kun aloin pitää sivustoa blogi muodossa. Oho. :|

Olen julkaissut 23.2.12-23.2.13. 106 artikkelia. Ei kuulosta yhtään pahalta. Blogiin varmaan ihan ok päivitystahti.:D

Eipä kaduta yhtään et blogi muotoon siirryin, ei ole vuoteen nuo nettisarjakuvat oikeen kiihottaneet. Vasta nyt pikku hiljaa on taas alkanu pystyy ees kuvittelee ittensä taas piirtää projekteja johonki suuntaan. KORnin kanssa päästy alkuun, tekniikka kokeilujen muodossa. Voisin silti päivittää tuon päägallerian, ku tähä mennes vaa lykkiny kuviaan DA:han. Toisaalta… En tiiä onko se tarpeellista.:|

Yks toinenkin ”vuosipäivä” oli tuossa sunnuntaina. Oltii tunnettu karvamiehen kanssa vuosi.:3 Suhteemme ”maskuliinisempana osapuolena/miehenä” ostin rakkaalle tulppaaneja (lidlistä, vaan koska lähikukkakauppa petti mut!), käytiin miamissa syömäs (mis tutustuttii) ja yläales kaljalla (missä tavattiin). En ole kauheen ällölöllöilyn perään, mut jos ny kerran pari vuodes on ällölöllö ja viel tietosesti niin antaa olla ällölöllöä, siirappia ja karamelli rakeita hamsterin persvilloissa.

Käykää meidät yhteen saattaman blogissa~ <3

Tapasin tänää ekaa kertaa jankassa hämähäkin. Onneksi kohtaamisemme oli hillitty ja hämis sai jäädä lasin alle oottamaan hämähäkkien-parhaan-ystävän eli Häriksen saapumista kotiin. Hämis heitettiin rappukäytävään.

Hämis-Häris….Hihi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *