Kännykän tyhjennys

Perus safkaa. Pakastekasviksia plus jotain. Tällä kertaa ahventa, isän pyytämää.

Oon lapsesta asti syönyt talvella todella paljon järvikalaa, koska isä verkostaa. Opin kyl arvostaan kalaa vasta kun aloin vältteleen merenantimia ja sain itse valmistaa kalan. Eli ilman sitä yök yök leivitystä.:P Suolaa ja sitruunapippuria mausteeksi ja voissa paisto. Parasta. Ja ahven ja kuha on lemppareita.

Meil oli toissa viikonloppuna prinsessakerhossa ”lettukestit”. Eli mä paistoin vinot pinot banaanihärpäkkeitä ja nautimme ne vaniljajäätelön kera. Nam nam. Yllä olevat muffinsit ovat Häriksen omia kokkailuja. Olivat aika… Mielenkiintoisia. Häris laittoi tavallisen sulatejuuston sijaan suklaa-sulatejuustoa. Tuli vähän makeaa.:DDD

Kerran kokatessani hellalle tuli hämis. Eka hämis jankassa! Jätin sen siis lasin alle odottamaan, et Häris heittää sen hemmettiin. En tiiä miksen nykyään tykkää tappaa niitä.:| Varmaan siksi ettei kukaan halua nähdä sitä raivoa kun Häris löytäisi hämähäkin jalan keittiöstä.

Akateemisesta löytyi ehkä suloisin päivis ikinä! Muuten sanoisin et sarjispäivis, mut nykyään mun päivikset on ennemminkin sekasoppia. Kirjoitan tekstinä, piirrän sarjiksina, kirjoitan suunitelmia ylös ja pidän treenipäivistä samojen kansien välissä. Voisin pitää erillistäkin treenipäivistä, mut oon vähä tämmöne et en tykkää lokeroida mitään.

Mun huone oli taas hetken pienoisen siisti, joten vihdoin sain otettua kuvatkin.:’D Jep, en oo jaksanut sisustaa. Askolla siivotessa kyl himottas ostaa uus matto, verhot ja päiväpeitto, mut plaah. Ei kamalan viihtyisä huone. <__<’

Mulla on tapana selata samalla blogeja läpi kun treenaan. Yks päivä mietin miksi kaikilla naistreenareilla on niin kamalan kirkkaan väriset vaatteet aina, mut sit tajusin et itselläkin taitaa olla räikeimmät kuteet päällä mitä omistan. Sattumaa vaan, mut alko huvittaa silti.

Karvamiehelleni antamani tulppaanit päätyivät termariin maljakon puutteessa. :D

Sunnuntai aamuni aamiainen. Vettä, kahvia ja sulatettua suklaata…

Sulatettua suklaata oli, koska karvamieheni jälleen teki suklaanameja.

 

Olin palaamas töistä kotiin ja melkein kaikki jankan pullasorsat oli maalla kärkkymässä uhrejaan. Tuosta läpi kulkiessani videoin sorsia huvikseni, mut juuri kun sammutin videon ne Kaikki lähti lentoon ja melkee päin mun näköä. Vitutti ankarasti etten saanu sitä videolle.

Muistin ottaa siittä dinon ulosteesakin vihdoin kuvan. Eikös ookki pökäleen näkönen?

… Joo. Olin lähös leffaan.

Oli myös kuva mis kourin haarojani, mut ehkä jätän sen julkaisematta.

Käytiin katsoo Les miserables Vilman kanssa tuossa lauantaina. Päätin olla ennakkoluuloton ja en ottanut yhtään selville etukäteen millainen leffa on kyseessä. Se oli virhe. Se oli musikaali ja kesti 2 h 40 min eli en osannut nauttia edes 1800 luvun ympäristöstä tarpeeksi.

Vihaan musikaaleja.

Mun pitäs pikkuhiljaa keksiä mitä teen mun hiuksille.:|

Ja suht perseestä, et vihdoin kun sain raahattua itselleni 20 kilon säädettävät käsipainot eli junnaavat treenini vihdoin voisivat loppua, niin saan jonkun vitun flunssan.

2 kommenttia artikkeliin ”Kännykän tyhjennys

  1. Les Mis leffa on vähän huono musikaalivihaajalle, kun kaikki lauletaan… musta musikaalin pointti on alkaa laulaa sitten kun puhe ei enää riitä, ei laulaa lajia ”ja nyyyyyyyyyyyt teeen paaahtoleipäääääää ja runkkaaaaaaaaaaaaan”.

    1. Mikä musikaali olisi hyvä musikaalivihaajalle?<__<... Itseasiassa vuonna 85 musikaali ja se abbamusikaalileffa olivat ihan hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *