Edessä 39 päivää osaaikatyöttömyyttä ja masennustako?

Iltatyöt loppu tosiaan, joten olen jälleen kerran thö osaaikatyötön.

Suht sama tilanne kuin helmikuussa. Tällä kertaa vaan ei ole hakusessa uutta iltatyötä, koska en vaan usko et 39 päiväksi kummosia hommia saa. Ja suoraan sanoen mua ei huvittakaa.:D MITÄ VITTUA. Mua ei huvita työt? Kyllähä mä saisin jonku sijaisuuden varmaan ”helpostikki”, mut en jaksa edes vilkasta työpaikkailmoituksia. (Kohta varmaan uteliasuuttani luen niitä huvikseni, se on yhtä kivaa kuin asuntojen katselu ;))

Kävi mielessä hakea työttömuustukea, mut se on sama asia kuin työnhaku. Ei siis tukia. :D Enhä mä hakenu työttömuustukea keväälläkää vaikka olin kolme kuukautta peräti oikeutettu siihe. Mut ei huvittanut. :’D Se tressi ja hermojen menetys sotaan työkkärin kanssa ei ollut rahan arvosta. Oon niin hieno kansalaine ku annan edullista lainaa valtioille maksamalla älyttömästi veroja ja en hae mitään rahaa kelalta, vaikka voisin.

Oon nyt vaa huomannu etten ole Vaan onnistunut hommaan itselleni tyhmiä työpaikkoja ja vapaa-aika on perseestä, vaan olen yksinkertaisesti vaan aamuihminen, enkä pysty tekemään iltaisin yhtään mitään. Hienoa et vuosi kesti tämäkin tajuta.

Olen vuorotellut ”Mul on paska iltatyö kohde” ja ”Mul on liikaa vapaa iltoja” murheissani jo vuoden. Illat on aina perseestä. En vaan oo käsittäny miksi oon niin LAISKA ja SAAMATON iltaisin. Sietämätöntä!! Töissä on silti ollut helpompaa, velvoite on pakottanut tekemään jotain, vaikka se on ollut 50% perseestä. Välillä oli siedettäviä iltoja (niitä alkoi esiintyä vasta parin kuukauden jälkeen tiheämmin) ja välillä semmosia et imuria oli mieli potkia ja vitutti kaikki.

Vapaa illat Jankassa ovat yleensä koneella istumista joka kallistuu aina loppujen lopuksi hajotukseen. En suoraan sanoen pysty istumaan enää tietokoneella kauaa. o__o Mul on enää vaa verkkopankki, blogit ja omablogi ja facebook. :’D Näistä kahden selaus tapahtuu nykyään lähinnä kännykällä. Oon muutenkin todella huono oleen kotona. Kodin pitäisi olla rentouttava paikka, mut mulla hönkii pikemmin kaikki ikävät velvoitteet täällä. -_-’ Tai noh… Velvoitteet jotka junnaa vammatuksen takia ja sehän vasta vammattaa. Mulla on tälläkin hetkellä niin paha oravanpyörä parin rästihomman kanssa et aaarghhhhhh….

En vaan siedä itsessäni tätä jumitustusta. Se vaivas jo amiksessa, keskittyminen ei vaan riitä et saisin itseni hommiin, ellen ole jonkin ahkeruus puuskan alasena. Jos istahdan töiden jälkeen hetkeksi lepään, jään istuun. Mun täytyy pitää itteni liikkeessä koko ajan etten istu, jumitu, päästä ajatuksia harhaileen ja retkahta apaattiseksi. Aamutyöt- ja treeni on parasta, koska saan itseni heti aamusta ”käyntiin”.  Vaikka rauhalliset vapaa aamut onkin kivoja, loppu päivä menee kyl sit plörinäksi jos en keksi lähteä vähintään lenkille.

Tässä siis yritän tiedostaa asioita ja välttää taas perus vapaa-aika masennukseni, koska mähä en suostu moiseen kun tiedän miten sen välttää. Eiköhä me kaikki tiedetä mikä saa meidät pirteeksi ja iloisiksi, mut on vaan niin helvetin helppoa olla-vaan-masis. Masis on paras tekosyy vaan röhvätä ja olla tekemättä mitää. Sille ei mitää muka voi. Paskanmarjat ainaki mun tapauksessa. Viimeksi ollut varmaa syystä masentunut amiksessa ja sen jälkee ollu vaa tapa-masentunut. -_-’ Aina kun ollut syytä olla masentunut, oon tsempannut niin paljon et oon pirteimilläni.:’D Oonhan mä ajoittain sitä marmattanutkin kuinka vituttaa kun asiat on liian hyvin.

No mitäs mä sit teen iltasin kun energia tasoni ovat niin alhaalla ettei mikään aivotoimintaa vaativa onnistu? Ja treenit tulee hoidettua aamusin.:D

Katsoisiko jotain sarjaa?

EI.

Ei oo mun juttu.:D Vituttaa turruttaa ajatuksiaan moisella tavalla. Meditoin mieluummin. Jos osaisin. Tai minulla olisi vähääkään rauhaa kerrostalossa ja kimppakämpässä.

Pitäs vaa jaksaa mennä kirjastoon.

Lainata tietokirjallisuutta, henkisiä opuksia ja vähän fiktiota hetkiin kun haluan lepuuttaa aivojani ahkeruudeltani. :’)

Käydä rauhallisilla palauttavilla iltakävelyillä ja venytellä. Kokkailla ja syödä rauhassa.

Oon iha suhteutettuna suht köyhä tällä hetkellä.:D Viikko palkkaan. ihan ok palkkaan, luojan kiitos, mut saa vähä tinkiä ruuan laadusta jne vähä aikaa. Bussikorttia yritän olla käyttämättä, tuleepa pt:n suositeltavat määrät aerobista hoidettua samalla pois alta.:’DD Vaikken ohjelmaani jaksa pilkuntarkkaan noudattaakaan.

Onneksi mulla on Jesse ja Jessen kämppä, joka tuntuu olevan mulle jokin sallittu alue maata sohvalla ilman et ajatukset alkaa harhaileenn. Miksen osaa moista kotona? :( Varmaa mua vaa kotona ahistaa kaikenmaailman velvoitteet. Ja sit voi aina pyytää pusun.<3

Nyt katseleen työilmoituksia ajankuluksi.:) Tänää kans pitkästä aikaa lapinnieme kylpylä ehdotteli töitä, vaikken oo kirjoilla edes ja mietin pitäskö sitä taas lähteä hajottaa itteeää sinnekki.:DD Se homma on perseestä ja paska palkkasta, katsoo viittiikkö.

Tämmöstä ajantuhlaus höpinää tällä erää, jossai välissä vitusti kuvia pärnuusta, jossa olimme Jessen kanssa viettämässä mun harviasta ”kokopäivälomaani”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *