Tressiä tressiä… :)

No Miten Sujuu?

No tuosta eteenpäin pari viikkoa meni. Noh. Huonommin ku osasin odottaa.:D

Tylsistymisen ja hajotuksen lisäksi olin jonkin aikaa vähän ahdistunutkin. Vähän… Tai sitten en niin vähääkään.:D Huomasin deleten vilkkuvan liikaa, jos kerron lisää, joten en kerro.

Nukkumaan mennessä oli kamalaa levottomuutta. Muutamana iltana mun piti nousta sängystä pois kun en pystynyt oleen paikallani. :D

Mut kyl ny viimone viikko on mennyt jo paremmin. Saanu hoidettua semmosia ahdistavia asioita pois ympäriltäni kuin sotkuinen huone (oikeastaan heitin kaiken tilpehöörin piiloon, haluan jotenkin tyhjyyttä siihen huoneeseen… Liika tavara määrä inhottaa.) ja asunto, vuokrasopparit ja yks vakuutusjuttukin.:D Toi huoneen siisteys tuntuu nykyään vaikuttavan jotenkin vahvasti. Mä oon eläny kotikotona aina sotkusessa läävässä, mut nykyää en siedä liian likasta huonetta.:D Huone on muutenkin ahdas.

Liikkunut olen Paljon. Tullu käveltyä, saleiltua ja käytyä juoksemassa portaita ja mäkiä pyynikillä. <3 Liikunta on suorastaan ollut parasta ajanvietettä nyt. Tykkään itse liikkumisesta, sillä hetkellä, todella paljon. En hae sitä liikunnan jälkeistä hyvää oloa, en suorita, en näe sitä minkäänlaisena velvoitteena. :) Liikun, koska haluan Liikkua. Pitänyt ottaa vaa järki kätee välillä ja pitää pakko lepoa.:D Viime lepopäivänä siivosin asunnon ja huoneeni… Eh.:D Energiaa siis piisaa.

Aamu heräämiset on ollu vaikeita. Eikä ole edes liittynyt huonoihin yöuniin yms, vaan puhtaasti siihen et tuleva tylsä päivä ei vaan oikee kiinnosta.:D

Olin tossa yks päivä kokonaan ilman kahvia. Oon vetänyt 4-5 vuotta päivittäin kahvia. Se oli aika virkistävää jotenkin. ärsyttää olla riippuvainen jostain.: DD Toki join vihreää teetä, ettei tulisi kofeiini päänsärkyä, eikä tullukkaa jee. Innostus kokeilee kahvittomuutta kasvo siittä, et säästö syistä vaihdoin kerman maitoon. Äh, en kyl tykkää maitokahvista.:’D Vihreä tee on paljon parempaa. Ja onhan siinä roimasti terveysvaikutuksia.

Maanantaina tuli kirjoitettua oppisopimus soppari. 8)

Ja melkein itkettyä silmät päästä kun vituttaa työkkäri ja paskat systeemit ja muide ihmiste mokat tulee mu niskoille. Melkein siis. En oikeastaan itkenyt. itketti ja vitutti niin saamaristi, et kävin vetää coffee housen espressopirtelön ykkösellä alas. :’D Jos mul ei olis ollu tapaamista äidin kaa, olisin lähtenyt kaljalle haha. Hyvä ettei ollu enää ahdistuneisuutta, niin siedän tän tressin jotenkin.

Keväällä 2015 meikä sitte valmistus laitoshuoltajaksi. Ja siittä sit vähä jatkokoulutusta mahdollisesti.:)

Sain hoidettua tressaavan asian pois päivä järjestyksestä tänään ja nyt voin keskittyä itkeen, koska yhyy joudun lopettaa askolla jo maanantaina.;__; Jos olis mitenkää mahdollista, olisin jatkanut askolla mielelläni, vaikka työtunti määrät olisivat olleet hyvin mielenkiintoisia. Niin paljon tykkään askosta. <3

Mut kestän kyl vaikka mitä kun asiat menee niin mainiosti.<3

Saan kokopäivätyön Upeasta rakennuksesta ja kivojen ihmisten keskeltä.8) Palkka nousee vihdoin. Saan koulutusta samalla kun käyn töissä. Tulevaisuus töiden kannalta on aika valosa.:) Tälle alalle jämähdin, niin nyt sitten kehitän itteeni tällä alalla kunnes keksin muuta.:D Ehkä mulle tulee vielä se ahaa-elämys, mitä haluan oikeasti tehdä. Tai sitten ei. Tykkään tästäkin työstä.

Ehkä parasta koko päivätyössä on RYTMI. Oon kaivannut rutiineja arkeeni jo vuoden ja nyt minä ne vihdoin saan.:D

RUOKARYTMI. Ihanaa.<3

Nyt sit ollaa loppu kuu Innan kans prinsessakerhossa iha kaksistaa ennen ku Vilma muuttaa meille. Häris tosiaan muutti opiskelemaan Sastamalaan. :P

Mä muute Vähän piirsin eilen. Mua inhottaa kun oon niin paska nykyää. Koko ajan näen maalaavani yhtä hyvin ku vuos sitten, mut paperille syntyy vaan paskaa.:D Revin PiMun sivut pöydästä irti ku mokomat estävät mua maalamasta mitää muutakaa.:P Palaan niihin… Joskus.:D

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *