PÄRNU 5. ja 6. päivä

Jos sitä pläjäyttäs vikat kuvat ny vaa niin päästäs tästäki. Reissusta kohta kuitenki jo hyvä aikaa ja muitaki aiheita olisi jo. :D Kai. Delete viuhuu.

Myrtsi Reimari

No voihan nyt pippuri, mikä sai Reimarin naaman noin surkeaksi?

Tuuli ihan saatanasti. Sain jonkun typerän roskan silmäluomen alle ja se ei suostunut lähtee sieltä millää. Jokanen räpsäsy tuntu helvetiltä.

Nälkä iski. Ja vessahätä. Niin paljon fyysistä tukalaa oloa, ettei pää meinannu kestää vaa rupes kunnolla itkettää ja ahdistaa.

No mentiin sit johki kahvila-ravintolaa, pääsin vessaan ja sain eteeni…

… Valtavan keon mozzarella salaattia.

Ei jaksanu enää roska silmässä haitata.

Ihana maljakko(?)… Olisin ostanut sen äidille jos sen kuljettaminen olisi ollut liian vaivanloinen ajatus.:D Ostin sen sijaan semmosen söpön oranssin kisun jolla oli kukkia. Kuvaa ei oo, tiedä miksi.:D Pärnussa oli kyllä ihania käsityö liikkeitä. Oikeastaan yks keraami astia sarja oli niin upea, että olisin halunnut senkin mukaan…. :P

 

Vihdoin päästiin passioiniin syömään. Oltiin käyty kääntymäs sielä monesti, mut aina täynnä.:D Meinattii masentua ku meille raahattiin niin pienet annokset, mut luoja et oliki täyttävää! O.O Taas pastaa haha.:D

Loput kuvat paluu matkalta (eli 6. päivä) Tallinasta yhdestä kivasta kahvilasta, Käytii suomen lempi turistikohteessaki mut ei ostettu mitää. Huonot turistit.

Reissu oli naminami.<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *