Vuosjulkasu ja törkeä mainos.

Hemmethin hemetti tosiaan! Viime aikoina keskittymiseni on mennyt sarjislinjan vuosjulkaisuun. Viime vuonna se oli antologia tyylinen julkaisu teemanaan arvostelut. Minä arvostelin pornon. Se onnistui ihan ok. Tuskailua se minulle aiheutti, vaikka pidin aiheesta. Tosin kuten näkyy, lähestyin sitä vakavasti, enkä huumorilla kuten kaikki olettivat.;)

Tänä vuonna meininki on ollut eri. Teimme yhtenäisen juonen ja sarjakuvan noin neljänkymmenen hengen kanssa yhteistyönä! Muistan että eka vähän hirnahdin kun opettaja heitti ajatuksen ilmaan, mutta ilmesesti se on nyt onnistumassakin. Oho. No, ehtiihän tää homma vielä kaatua. Tosin musta tuntuu ettei kukaan enään halua tän homman kaatuvan, niin paljon hampaiden kiristelyä ja vaivaa on nähty.x’D Tai muut on nähny, en minä.

Julkasun nimi on muutes sitten Mörmörutto ja se julkastaan Tampere kupliissa.B) Kaikki vaan ostamaan, ihan rahan arvoinen teos kyseessä takuulla, koska minäkin olen piirtänyt sitä.

Mulle tää homma oli varsin helppo. Kuvakässäri syntyi kännissä vaivatta ja tykkäsin osuudessani esiintyneestä hahmosta, Tompasta kovasti.:D Aloitin lopullisen version piirron äärimmäisen rennolla asenteella ja lorvaillen. Muut prinsessakerholaiset jo ehtivät huolestua saanko koko hommaa valmiiksi ajallaan kun viivyttelin aloittamisenkin kanssa ainaki kaksi päivää.

Yhtään itteäni pakottamatta, pilkkua nussimatta tai hermojani menettämättä aloitin homman vikana ja sain valmiiksi ekana. Ho Ho Ho. Tai suhteellisesti. Jouduin vielä tänään muokkaamaan sivuja, koska yhdellä luokkalaisella oli turhan samanlainen värimaailma sivuissaan ja en halunnut että lukijat hämmentyvät, kun eka itsekkin luulin sekunnin murto-osan ajan tyypin sivuja omakseni.x’D

Viime vuoden julkasuun verrattuna mun tyyli on muuttunut ihan Älyttömästi. Ihan ok.

Olen vähän hämmentynyt itsekkin kuinka Rennosti otin tämän homman. Voi olla että valmis kässäri helpotti työskentelyä kovasti, koska olen niin kriittinen ja ideaköyhä ihminen, että ideat jumittuvat paskuuteensa. Nyt minun ei tarvinnut kuin miettiä kuvakässäri ja Piirtää, Ja piirsin niin rennosti, että ette edes usko. Ja hyvää jälkeä tuli. Minusta on tullut yt’äkkiä älyttömän tehokas työskentelijä jos viimetippaisuuttani oteta lukuun.

Mulla on aika hyvä kutina tästä.B)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *