Vinkuvonku postaus vaatii iloisia kuvia

Huoh. Olin niin monta kuukautta ”kuivilla” mielialavaihteluista, mutta nyt tressin takia oon vuoron perään hyppimässä riemusta ja itkemässä. Toisaalta paha olo saa itseni ainakin vähän skarppaamaan elämäntavoissa ja olen palannut onnellisena terveellisen ruuan ja treenin pariin. Siis joo, olin vähän rappiolla tossa välissä.:D Tänään on toivon mukaan eka sokeriton päivä kuukauteen. Mulla on paprika, selviän tästä illasta! XD

Toivottavasti tämä tressi laukeaa kunhan huomenna koulutehtävän suorittaminen tulee päätökseen. Vedän ihan älyttömän tressin koulusta… Työelämä on paljon helpompaa kuin kouluelämä! Tarvii vain tehdä hommansa, eikä suorittaa ja suorittaa! En ole mikään suorittamisen suurin ystävä. Hajois varmaan pää kokonaan, jos koulua olisi enemmän kuin sitä nyt on. Toivottavasti seuraava hermoromahdus on vasta näyttötutkintoa suorittaessa vuoden päästä.

Vaikka oon normaalia tressaantuneempi, en ole kyllä niin tressaantunut kuin amiksessa. Vähäse tressinsietokyky kasvanut. :) En sentään ole itkenyt itse koulutehtävän takia kertaakaan! Kai. Itkenyt olen, mutta vähän kaikelle muulle. Mua on vähän survottu puukolla vanhaan haavaan ja olen kestänyt sen tressin takia vähän huonommin.:( Ja tosiaan semmoset pienet epäkohdat elämässä ovat vituttaneet ihan kohtuutomasti. En tykkää, että minua ärsyttää niin vähäpätöset asiat.

No huomenna helpottaa! Tai ainaki paree olis. Koulutehtävä päätökseen ja suoraan koulusta salille purkamaan loput tressin rippeet turmareiden soidessa nappikuullokkeista.

Nyt tarvitsen sen paprikan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *