Hapan uusi pää

Sampperi, meinasin unohtaa tyystin esittää uuden pääni.

Ennen tukka oli hyvin takapainotteinen ja hölmön näköinen. Latvat oli myös kohtuuttoman paskasti leikattu. :/

Takaa lähti tukkaa. Liikaa. Ei siis pituudesta, vaan kampaaja myös ”kevensi” sitä ihan liikaa. Lisäksi kampaaja otti käskyni jättää edestä hiukset rauhaan, turhan kirjaimellisesti. Korvan päälle jäi hölmö pidempi osa. Tästä vähän kököstä lopputuloksesta maksoin vielä enemmän kuin odotin. Kampaajan jutustelukin pisti vaan ärsyttää.

Tää oli nyt jo kolmas eri kampaaja tampereella ja kaksi viimesintä ovat olleet ihan paskoja. Eka oli hyvä, mutta maksoi ihan maltaita. Ilmesesti laadusta on pakko maksaa myös päänsä kanssa. 8( Tän viimesimmän kanssa sentään katsoin netistä vähän vinkkejä ja niiden mukaan menin. Noh, turha vaiva.

En sitten tiedä paljon vaikuttaa, että aika usein mulla on vaan paniikin omanen kiire pois kampaamo tuolista ja olen vaan ”JOO SE ON IHAN HYVÄ!!!” ja pakenen paikalta. Liiotellen. Harvemmin jaksan vaan keskittyä tutkailemaan lopputulosta tarpeeksi huomatakseni virheet. Mut helkkari, hölmön näkönen pidempi osa ja melkein kalju takaraivo???

Huoh. Saa vinkata oikeasti hyvästä kampaajasta Tampereella. Rahan arvoisesta. 

Kirsikkatomskuja, mozzarellaa, hapankaalta oliiviöljyllä ja paprika

Sitten iloisempiin aiheisiin. Viime postauksessa epäilin oloni kevenevän heti kuhan tressi laukeaa. En olisi uskonut sen laukeavan näin hyvin kuin se laukesi. Olen ollut todella energinen  keskiviikon jälkeen.

Hämmenyksekseni uskalsin jopa esitellä projektin luokan edessä ilman pahempia paniikkeja. Odotin saavani paniikin yöllä, valvovani koko yön ja jättäväni kouluun menemisen sikseen. Mutta ei. Nukuin kuin tukki, olin täysin rauhallinen ja menin suht rennosti luokan eteen. Ihmeitä näemmä tapahtuu. Tämmösinä hetkinä huomaa taas kasvaneensa vähän henkisesti. :) En silti sanoisi jännittäneeni turhaan, ehkä sen takia se esitelmä meni hyvin.;)

Luomunauta-papu-quinoa sörsseliä, hapankaalta oliiviöljyllä ja paprika.

Tai noh, ei se mennyt hyvin, mutta mulle riitti että esitin sen. Vaikka olisin puhunut liian hiljaa, sekavasti ja piereskellyt niin olisin ollut tyytyväinen, että edes menin luokan eteen.

Nyt on pakolliset osuudet teorioista hoidettu, vielä pari valinnaista ja näyttö tutkinto. Niin vähän hommaa, mut silti valmitumiseen menee vielä vajaa VUOSI. : D Eipähä tarvi koulusta liikaa tressiä ottaa töiden ohella.

Myös ryhdistäytyminen syömisen ja treenin kanssa on tehnyt olon todella hyväksi. Se kertoo jo ruokavalion sopivuudesta, että vielä viiden jälkeen illalla töiden jälkeen jaksaa mennä salille hikoomaan täysissä energioissa. :) Ja vielä aamulla, ilman aamiaista!

Bataattia ja sienikastiketta.

Ei olo rappiolakaan hirveä ollut, mutta nyt TAAS kun syö kunnolla, hämmästelee vaan kuinka paljon puhtia ihmisessä voi olla!

Oon opetellut syömään hapankaalta. Kyllähän sen aluksi maistu ihan PERSEELTÄ. :D Mutta sinnikkäästi sitä pieniä annoksia söin ja nyt se alkaa maistumaan jo ihan hyvältä. Mitään himoja siihen ei ole (vielä), mutta olenkin vasta syönyt yhden rasian.;) Jälleen kerran todistin itselleni että makuaistia pystyy ”kouluttamaan”. Ihan kivaa saada maitohappobakteereja muutenkin kuin purkista.

Tukkaa, koulua ja ruokaa. Olisi tämä postaus voinut pahemminkin rönsyillä.:D Meinasin loppuun hehkuttaa maitohappobakteereja TAAS, mutta ehkä jätän sen myöhempään.;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *