Mikä on kesässä parasta?

SAMSUNGKun lukee blogeista teksti tolkulla kuinka aurinko tuo energiaa ja kuinka kesällä on rennompaa jne jne niin alkaa melkee jo ihmetyttää mikä omassa päässä on vialla kun kesä tuntuu iha samalta ku talvi. Tai en siis osaa nauttia kesästä.

Paitsi et se aurinko häikäisee valon herkkiä silmiäni ja fyysistä työtä on tuskaa tehdä helteellä.

Lisäksi hommasin itselleni kunnon univelta ennen kun tajusin pimentää huonetta tarpeeksi. Liian valoisaa!

Mitää kamalaa hinkua ei oo ollu auringon palvontaan tai terasseilla nuokkumiseen. Viime kuussa mietin tuota ruskettumis juttua ja tajusin sen olevan lähinnä tapa. Oikeasti en välitä kuinka kalpea olen, yhtälailla kuin en välitä miltä näytän. Joten en jaksa ottaa tressiä ruskettumisesta. Jos aurinko muka aiheuttaa ihosyöpää niin säästyy siltäki.

SAMSUNGTerasseilla en tykkää nuokkua koska ihmiset ja raha. Välillä on toki kiva, mut nää muutamat kerrat tähän mennessä ovat riittäneet hyvin. :D Tykkään suoraan sanoen istua yksillä mieluummin sisällä.

Hei, nyt keksin! kesällä on kivaa kun sisätiloissa on vähemmän ihmisiä! 8)

Lenkkeily… Noh. Oon vähän yrittän skarpata tänä kesänä asian suhteen koska en ole käynyt salilla pariin kuukauteen ja pistin varta vasten rahaa niihin kenkiin ja liiveihin. Ihan hyvään alkuun päässy. Pyynikillä on mukava samoilla ja en ota mitään kunnon kohotus tavoitteita. Lähinnä terveys ja hyvä olo on tärkeintä.8)

Mikähä hitto siinä on ettei kesäsi salilla huvita olla? Kuumuus?

Tänään kun tuskaannuin tähän mun tylsään suhtautumiseen kesään, aloin miettiin mistä mä eniten nautin kesässä?

Taidan tykätä eniten suomalaisista edullisista tomaateista. ja muista vihanneksi.

Salaatti maistuu niin hyvälle kesällä! <3

SAMSUNG

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *