Tekniikka häiritsee luovuuttani!

Aina kun käyn kirjakaupoissa, hipelöin piirustustarvikkeita. Tämä on pinttynyt tapa, jota olen harrastanut luovuuteni kuolemasta huolimatta. Mähän olen varsinainen ”välineurheilija” ollut piirtäessä ja olen panostanut piirustusvälineissä(kin) laatuun. Vihasin tussata puolikuivilla tusseilla. Minulla menikin eniten rahaa tusseihin, koska piti olla aina mahdollisimman tuoreet tussit.:DDD Tietty niitä ”kuivia” kertyi kans aimot läjät, koska kylhä niillä jotain olisi voinut tehdä… Muuttaessa lahjoitin kaikki Vilman raiskattavaksi.

Törmäsin sitten vastustamattoman IHANAAN luonnoskirjaan. Ostin sen rehellisesti VAIN koska se oli nätti.:D Minä joka en meinaa raaskia ostaa asioita mitä tarvitsisi ostaa, ostan luonnoskirjan silmän iloksi. Ehkä sen luonnoskirjan oli vaan tarkoitus tulla elämääni juuri nyt, otollisella hetkellä. Hetkellä josta en itsekkään tiennyt.

Mä aloin tuhertaa siihen jo saman iltana. Kuten aina, töhertäminen lisää töhertämistä. Luovuus lisää luovuutta. Tunsin tarraavani siihen lankaan vihdoin mitä olen hamuillut jo pitkään. Siinä se oli, piirtämis inspis.

Okei, en ihan liikaa vielä innostunut. Tussilla suoraan piirtämisestä nyt ei tietenkään tullut mitään, kaivoin vaatehuoneesta piirtovälineitä. Lyikkärit, tussit, vesivärit ja puuvärit.

WP_002087

 

OHHOHOHOOOO! Ja sain piirrettyä peräti yhden kuvan. Innostuin moisesta ihmeestä niin paljon, että kaivoin skannerinkin esiin.

WP_002092

 

Tekniikka vaan petti jälleen. Kone ei pyörittänyt ajuri levyä ja netistä ei löytynyt (!) ajureita. Vaikka skanneri on vasta jotain muutaman vuoden vanha, malli itsessää on helvetin vanha sit ilmesesti.:D

Joten otin töherryksestäni vain kännykkäräpsyn. Virheitähän se piisaa, mut pistetää se kahen vuoden piirtämättömyyden piikkiin eiks vaan? :’)

WP_002098

 

Kyllä, kauhea haloo tuollaisesta töhrystä. Olisin korjannut tuon olkapään, hiusten latvat jne koneella ja värittänyt sen mut ei sitten ku tekniikka pettää.:D Mut voi olla et olisin turhautunut ja jättänyt kuvan teon kesken, enkä julkassut sitä koskaan. Mä meinaan meinasin kerran jo jättää hiusten kohdalla kuvan työstön kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *