Keittiö

Ah vihdoin jokin asunnon huoneista on JOTENKIN ns. valmis. Kierrätys järjestelyt on viel vähä vaiheessa, joten kuvista on roudattu kartongin keräys pahvilaatikko ja muovipussi kasa pois, mutta muuten kuvat on vaan iha siivouksen jälkeen otettuja, enkä ole asetellut tavaroita kuvia varten.:D

Ja joo kyllä, muu asunto on edelleen rytökasa. On se kodiksi asettuminen hidasta! Hyllyillä ei ole Vieläkään mitään, koska tajuttiin etteihä kirjat pystyssä pysy ilman kirjatukia.

Muokkasin kuvista vahingossa hankalan kokosia, joten jos kuvat on liian pieniä nii kliketiklik isommaksi vaan.:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kodikas ja rento keittiö.<3 Räsymatto keittiöön oli ehdoton. Sen kanssa ei tarvitse huolehtia tahroista. Yllätyin kyl uusien räsymattojen hinnoista, luullut aina et räsymatot on halpoja. Ei ole.

Puistonäkymä ja ruska.<3

Keittiön pöytä ja tuolit on mummin vanhat, verhot Jessen vanhat, räsymaton nappasin porukoiden eteisestä mukaan lähtiessä (:DD) ja lamppu… Siittä pitääkin turista tarkemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin vanhan lampun keittiöön.:D Koska vanhat lamput.<3 Mentiin Hatanpäällä sijaitsevaan lamppukorjaamo pannuhuoneeseen. Etsittiin lähinnä ns. suutarinlamppua. Mutta iskettiinkin silmämme miehen valmistamiin kupuihin.

Sain sitten tilattua oikean pituisella ketjulla, haluamallani värillä (jätettiin maalaamatta eli rautaseksi) jne.

Hinta 70 euroa. Meinasin tipahtaa tuolilta summan kuultuani. Olipas edullinen! Saman tyyliset kiinassa massatuotetut valaisimet maksaa n. 100 euroa. Jos oikeen desingiksi väitetään niin helposti tuplasti enemmän. Aika hyvin. Edullinen, omanlainen lamppu joka on paikallisen yrittäjän tekemä. Kyllä nyt sydän on väpättänyt tuolle lampulle ja kovaa.<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *