Sohvakupla

Ärghh, nyt jumittui piirtämishommat. Kyl tuol olis yksi merkintä piirrettynäkin, mut jostain syystä sen julkaisu kiinnostaa yhtä paljon kuin kasa pieniä kiviä. :D Lähetin kännykällä muutaman kuvan sähköpostiini, jotta saisin tähän teksti oksennukseen vähän kuvia sekaan.

Lomalla lusitaan jo yli puolessa välissä. Pakko tähän väliin kehua itseäni, en oo lusmuillu, hyvä minä! Oon siivonnu, treenannu, käyny kampaajalla, hieronnassa, törsänny rahaa mm. ompelukoneeseen ja juonut ihan liikaa olutta!

Parhaillaan on menossa sohvaprojekti, jota oon työstänyt jo VUODEN.

WP_002476En muista oonko kertonut sohvan tarinaa täällä, mut kerrataan!

1. Ostin käytetyn sohvan 50 eurolla ja aattelin päällystää istuin- ja selkätyynyt uudestaan.

2. En ehtinyt edes kissaa sanoa, kun kissa kusi vanhat istuimet ja tyynyt käyttökelvottomaksi.

3. Siinä meni aikaa, kun piti hankkia uudet tyynyt.

4. Siinä meni aikaa et sain ikeasta kangasta.

5. Siinä meni tuhottomasti aikaa kun en osannut päättää millaisen sohvan haluan… :| Pinterest tililläni on paaaaaljon sohvia.

6. Oli muuten melkoinen homma pestä, kuivata ja silittää se 10 metriä pellava kangasta.

… Ei edes puhuta paljon tähän sohvaan on uponnut rahaa. :D Mut saanpahan 50% uusista matskuista tehdyn upeen sohvan! Oli mielessä kissan kusi tempun jälkeen viskata runko kaattikselle ja mennä ostaa uusi sohva, mut ekologinen ajattelijani ei sallinut sitä.

Nyt oon jo siinä vaiheessa, et osa kankaista on leikattu ja osa paloista jopa huoliteltu. Ostin toissapäivänä ompelukoneen 70 eurolla ja toivon mokoman halppisromun selviävän yhdestä sohvanompelusta  hengissä. :D Sen jo huomasin, ettei kone liiemmin tykkää et ompelen poljin pohjassa, jolloin kone surraa sitä vauhtia kuin koulussa totuin ompelemaan. Turhauttaa pikkase surrutella hitaasti, kun kyseessä on 90% suorat saumat.:’D

Toivon ettei tässä tuu enää mitään vastoinkäymisiä vastaan, koska haluan tän sohvan tällä viikolla valmiiksi, PISTE. Pääsisin helvetti elämässäni eteenpäin vihdoin! :’D Taitaa tää sohva olla to-do listalla vika suht miellyttävä hommakin, sit on jotain hyi- roskiskaapin siivoamista, joten eiköhän sinne töihin palata erittäin onnellisena uppotumaan taas työ-treenikuplaan. Tätä kuplaa varten kauheella höngällä teenkin näitä projekteja nyt valmiiksi, et voisin uppotua huoletta työkuplaani. <3

Rykästääs tähän loppuun vähän silmäkarkkia kuvia.

WP_002528WP_002546WP_002505WP_002558

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *