Kai nää tunteet halvemmallakin sais?

20150815_153833Tunnen cf:ssä olevani…

Heikko.

Hidas kaikin tavoin.

Tyhmä.

Kömpelö.

Kankea.

Toivoton tapaus.

Epävarma.

Mutta saan niin älyttömät kiksit siittä, että KESTÄN näitä tunteita, eivätkä ne estä TEKEMISTÄ. Aina näin ei ole ollut.

Elokuu lähestyy loppuaan ja mun pitäisi yrittää päättää lopettaako cf vai ottaakko seuraavaksi kolmen kuukauden jäsenyys? Tällä hetkellä tuntuu, et 3kk ehdottomasti. Eilen tuli käytyä painonostotekniikka tunnilla vain koska harvoin pääsen niille tunneille töiden takia ja se oli todella hermoja repivää yrittää pysyä muiden tahdissa. Mutta ne kiksit tunnin loputtua huh. Hitsi minua ei edes itkettänyt yhtään!??

Varmaan innostun fyysisen suorituskyvyn kasvatuksesta vasta kun tuo henkinen suorituskyky on paremmalla tolalla. ;P Toivottavasti into lajiin ei lopahda heti kun se ei tunnu niin suurelta henkiseltä ponniskelulta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *