Reimari


DSC_0011

Reimari?

Jenna Ranta

26

Tampere. Kotoisin Valkeakoskelta.

Siistijä komediateatterissa, siivoustyöohjaaja opiskelija oppisopimuksella. Näillä näkymin valmistun kesäkuussa, jos valmistun.

Opiskellut myös vaatetusartesaaniksi ja käynyt limingan taidekoulussa sarjakuvalinjan.

Rakastan puhdistusalaa ja työntekoa, kaikenlaisia projekteja sisustuksen ja käsityön parissa, sarjisbloggausta ja ajoittain treenaankin ahkerasti. Vapaa-aikaa menee yllättävän paljon silti netflixsin ja hbo:n töllöttämiseen ja pienpanimo oluiden tissutteluun mussukkani Jessen kanssa. Sosiaallinen elämä muuten on aika vähäistä.

Rakastan projekteihin ja töihin uppoutumista. Olen todella huono tekemään montaa asiaa kerralla, yleensä kun yksi asia sujuu niin kaikki muu on hunningolla.

Haluan tulevaisuudessa opetella engalnnin kielen, päästä treenaamaan painonnostoa ja ehkä piirtää muutakin kuin sarjisblogia.;)

20150814_190042

Reimari.org??

Kepeitä ja hupaisia(?) sarjiksia Reimarin elämästä. Välillä vähemmän kepeitä, mut ei kyl koskaan vakavamielisiä. Pyrin pitämään päivitystahdin tiiviinä (keskimäärin 12 päivitystä kuukaudessa) ja piirtojäljen ns. tehokkaana. Pystyn huomattavasti siistimpäänkin jälkeen, mutta olen valinnut tämän tien et pystyn päivittämään blogin halutessani 10 minuutissa. Suurin motiivin lähteeni on numerot, joten kävijämäärä tavoitteet toimivat yllykeenä tuottaa sisältöä ja kauniisti se kävijämäärä käppyrä nouseekin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *